ТВРЂАВА Дискусије

07 Септембар 2010, 01:20:27
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.
Да нисте изгубили свој активациони e-mail?

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије
Странице: 1 [2]   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: Представљање чланова  (Прочитано 1443 пута)
Космотворац
Главни Уредник
Поруке: 70

« Одговор #15 послато: 27 Март 2009, 10:22:35 »

Здраво живо,
Gwydion, добродошао! Позната су ми Ваша писања и ставови са неких других форума.
Сачувана

Стара цитадела слободе, поретка, традиције и духа, која је увек била симболизована у Европи и Западу, стоји на удару нових варвара... Они хоће да нам по сваку цену наметну своје варварство: сумрак и смрт цивилизације!

Шарл Морас
Кощей Бессмертный
Члан Форума
*
Поруке: 1

« Одговор #16 послато: 18 Април 2009, 11:02:03 »

Помаже Бог браћо,

ево и мене да вам се придружим и да вам се одмах захвалим на подршци "Српској застави" коју сте тако здушно помогли, верујем да је ово нови почетак (од многих) српско - руске сарадње и братства и да ћете и даље бити уз нас, а исто тако и ми са вашом Тврђавом.
Иначе реч застава у овом случају има управо значење ТВРЂАВА јер је то у руском реч која је двозначна, а у овом случају ЅАСТАВА - оно што зауставља непријатеља. Као што видите ништа није случајно!
У здрављу да се дужимо и братски сарађујемо и да се видимо када доће наш пријатељ и брат Андреј Романович Каримов.
Ако је Бог са нама, ко ће против нас?

Предраг Пеђа М. Поповић
Сачувана

Но без медведя нет тайги, без тайги нет Сибири, без Сибири нет России, без России весь мир сирота.
Космотворац
Главни Уредник

« Одговор #17 послато: 18 Април 2009, 20:18:01 »

Добродошли господине Поповићу!
Драго нам је што сте се регистровали на наш форум.
Ми смо ту да Вам помогнемо колико можемо.

Свако добро!
Сачувана

Стара цитадела слободе, поретка, традиције и духа, која је увек била симболизована у Европи и Западу, стоји на удару нових варвара... Они хоће да нам по сваку цену наметну своје варварство: сумрак и смрт цивилизације!

Шарл Морас
dreadx
Члан Форума
*

« Одговор #18 послато: 04 Јул 2009, 21:33:05 »

Добро вече и поздрав свима.
Сачувана
Аркона
Члан Форума
*
Поруке: 15

« Одговор #19 послато: 05 Јул 2009, 16:11:14 »

Поздрав, и добродошао!
Сачувана
Смарагд
Члан Форума
*
Поруке: 2

« Одговор #20 послато: 01 Децембар 2009, 08:46:29 »

Trazila sam o Divni Vekovic na srpski,gotovo nishta nema ali nadjo odje,pa pomisli vredi biti chlan.
Da i da dodam,u srpskom pravim grijeshke,samo da znate.
Svako dobro svima.
Сачувана
Космотворац
Главни Уредник

« Одговор #21 послато: 01 Децембар 2009, 11:48:50 »

Добродошла,
нажалост мало је ствари документовано и записано о Дивни Вековић, али се надам да ћемо пронаћи нешто више...

Свако добро!
Сачувана

Шарл Морас
MладуЗаКосмет
Члан Форума
*

« Одговор #22 послато: 25 Децембар 2009, 00:42:49 »

Поздрав свим члановима форума. Бацивши летимичан поглед на теме и поруке, стекао сам утисак да се ради о веома озбиљном форуму и респектабилним саговорницима. У том смислу не сумњам да ћемо имати плодне и занимљиве дискусије.

Павле из Подгорице

Сачувана
Космотворац
Главни Уредник

« Одговор #23 послато: 25 Децембар 2009, 14:48:04 »

Добродошао!
Сачувана

Шарл Морас
Странице: 1 [2]   Иди горе
  Штампај  

Пребаци се на: